یه موضوع دیگه هم هست عملها روی دوتا پا با چه فاصله ای باید انجام بشه می دونم دقیق نمی تونین بگین ولی حدودش رو می خوام یعنی کل مدتی که طول میکشه تا دوتا پام غمل بشه و بعدشم راه بیفتم چقدره بعدا فقط زانوی من مورد عمل قرار میگیره دیگه اون قسمت ساق و قوزک که قوس گرفته چی اون چطوری به حالت صاف برمیگرده این رو هم نگفتین که آیا من می تونم ورزش رو مداوم ادامه بدم یا نه
سلام ، با فکرها و بررسی هایی که کردم یه چند تا راه حل برای خودم دیدم که خواستم شما نظرتونو راجع بشون بدید اول اینو بگم که من متولد 1370 هستم و بعدش تصمیمم اینه که به امید خدا بعد قبولی تو دانشگاه و یه ترمی که ازش گذشت به عمل بپردازم یعنی حدودا تابستان سال 1390 که میشه 1.5 سال دیگه اول می خوام بدونم از لحاظ اینکه سنم بالاتر میره عمل اون موقع کم ضرر تره یا عملی که هرچه زودتر انجام بشه نکته بعدم اینکه اون دکترها و متخصص هایی که من باید اونها رو ببینم اون کسی که اینگونه عملهارو میکنه چه عنوانی داره اینم میخواستم بپرسم که با تجربه ای که شما دارید عمل این ناحیه از بدن چه عوارضی داره و تا چه مدت باید خونه نشین بود از جا تکون نخورد و اینگه آیا اصلا امکان داره اون حال و احوال قبل عمل دوباره برای آدم بوجود بیاد یعنی تحرک داشته باشه و بتونه راحت بدو و ورزش هایی مثل شنا و یا فوتبال رو انجام بده یا خیر خوشحال میشم اگه کسی رو عینا به یاد دارید ذکر کنید آخر هم بحث هزینه و و مهمترین بخشش هم این که مطمئن ترین و مناسب ترین دکترای این عمل در کدوم بیمارستان هستند و آیا این عمل رو شما خودتون ترجیح میدید تو ایران انجام بدید یا خارج کشور و این طور بگم دانش ایران تو زمینه ی عمل چقدر جلو هست و می تونن این عمل رو خوب انجام بدهند می دونم خیلی سوال کردم ولی نمیدونین من تو این چند هفته چه حال و هوایی داشتم و چه قدر ناراحت بود اگه به این سوال سوالها پاسخ بدهید خیلی خوشحال کردید و مثل اینه که یه باری از دوشم برداشتید بازم بابت سوالهای زیادم عذر می خواهم
سلام من حدود 18 سال سن دارم و پاهایم پرانتزی است و فاصله زانوهایم هنگامی که جفت و صاف ایستادم بین 7-8 سانت بود ضمنا از بچگی هم شدیدا فوتبال بازی می کردم حتی تا 2 سال پیشم توی لیگ تهران به صورت حرفه ای 3 سال بازی کردم و همون موقع بود که اول به علت کنکور و بعدم به علت پاهام اونارو کنار گذاشتمو و تا الانم از این وقعیت فرار می کردمو تا این با این مقاله و سایتتون آشنا شدم ضمنا درد شدیدی توی زانوهام ندارم ولی بیشتر ظاهرش هست که اذیتم میکنه و یکم اعتماد به نفسمو ازم گرفته و به نظر خودم موجب عدم رشد قدم هم شده الان قدم 164 و وزنمم 75 کیلو هست و کلا اضافه وزن ندارم و از لحاظ آمادگی جسمانی وضع خوبی دارم ولی این پرانتزی بودن بد جوری آزارم میده می خواستم ازتون بپرسم با انجام حرکات اصلاحی به طور منظم و دقیق و درست چه مدت برای فردی مثل من طول میکشه که به وضع نسبتا خوبی برسم با این تفسیر که سنم 18 کامل هست و دارم میرم تو 19 سال بعدش آیا با مصرف دارو امکان بهبودی هست یا خیر اگه پرحرفی کردم ببخشید